Pasta

Antal portioner 4

Det behöver du

4 port pasta
salt

1 msk smör
1 hackad gul lök
250 g fryst spenat
200 g tärnad skinka
2 dl riven ost
salt o vitpeppar

parmesanost

Pasta med grön sås

Hur man
Börja med att sätta på en stor kastrull vatten och låt det koka upp. Använd gärna färsk pasta det är godast tycker vi här hemma. Koka pastan i vattnet som du lämpligen saltat

1. Hacka den gula löken,

2. Smält en klick smör i en kastrull  och fräs löken lätt.
 
3. Lägg i spenaten. Låt spenaten tina på svag värme på spisen, rör litet nu och då.

4. Tärna skinkan och riv osten.

5. Lägg ner i spenaten när den tinat - låt bli varmt och osten smälta

6. Smaka av med salt och peppar efter smak


7. Servera med den kokta pastan och nyriven parmesanost