Välkommen till Elisabeths gästbok
Bästa vän!
Här kan du skriva en hälsning om hur du uppfattar mitt försök att dela med mig av mina recept. Jag väntar på att få ta del av dina tankar.
Vänligen Elisabeth
Karin Eliasson
Hej Elisabeth!
Har du ett bra recept på marmelad gjord på morötter o citron?
Leif Roander
Fantastiskt kulturhistoria och många spännande recept. Trevligt att läsa.
Vivi Schjött-Quist
Elisabeth - du har underbara lättlagade recept. Jag är lat och nöjer med att njuta av att läsa och tänka mig smaksensationerna. Jättefin hemsida.
Marie Erlandsson Ek
En sån fin och inspirerande hemsida. Roligt med historierna bakom. Man blir hungrig av att läsa dina recept - tror jag kan rekomendera den fantastiska oxkinden - eller hur??
Margareta Samuelsson
Mottagit förtjusta rop över både de goda matbröden med torkad frukt i och havreringarna. Ska nog prova lasagnen i veckan.
Tacksam fd sambo ;-)
Elisabeth
Hannele - det tror jag att man kan fast de är kanske litet väl stora!
Inger - ska testa det själv först och ta kort så kommer det så småningom. Tack för tipset!
Inger
Hur gjorde du vänstersidan på din sida? Med dina olika kapitel?
Ta gärna med mitt fiskrecept på din fina hemsida
Hannele Karivainio
Elisabeth, vilka härliga recept! Jag kommer absolut att prova dem. Apropå formarna - visst kan man använda barnspisformar? Varm kram!
Marianne Mellgren
Så roligt att kunna hämta inspiration av dig. Speciellt fiskrätter som är så gott men jag gör ofta samma sak så det blir roligt att prova något nytt
Lena Gammal
Så roligt att få ta del av dina recept (och bakgrundshistorier). Jag vet ju av egen erfarenhet att din mat och dina bakverk är fantastiskt goda <3 Ser fram emot att få följa den här bloggen. Kram
Senaste kommentaren