Pricken över i

Antal portioner 4 - 5

Det behöver du
4 gelatinblad

5 dl mellangrädde (eller vispgrädde beroende på tyck o smak)
1 dl råsocker eller vanligt socker
½ dl god kakao
1 tsk vaniljsocker eller 2 krm ekologiskt vaniljpulver
1 krm salt

ev 1-2 msk Kaluha eller Cointreau

Chokladpannacotta

Hur man
1. Lägg gelatinbladen i blöt 5 minuter

2. Sjud grädden med socker, kakao, vanilj och salt

3. Tag av från plattan och lägg i gelatinbladen.

4. Blanda i Kaluha eller Cointreau om du så vill.

5. Häll upp i små formar eller glas och ställ kallt att stelna.


Tips!
Duger att äta som det är men vill du göra det extra festligt kan du skära ut hinnfria apelsinklyftor att lägga på i samband med servering. Eller en liten klick grädde eller både och 😉